Dovre 2019 gjennomført, et fantastisk flott sted. Har vært der 9 ganger for å fotografere og det er ikke den siste.

For å se bilder fra turen trykk på bilde under

Trykk på bilde over for å se galleri Dovre 2019

Reiste opp på torsdag etter jobben etter å ha jobbet veldig for å få et sted å sove/bo. Men slik blir det når man bestemmer seg i siste liten, alt var opptatt over alt på Hjerkinn. Fant til slutt et sted nærmere Foldal, Negardshø Fjellpark. Fikk beskjed at de egentlig ikke leide ut privat men det gikk bra denne gangen og vi fikk en god pris. Ankom torsdag ettermiddag til fantastisk flott tun med 5 laftede hytter, reiste rett ut for å fotografere Fjellreven. Litt skuffende denne kvelden, ingen Fjellrev å se. Men det er vel slik det skal være i naturen, det skal ikke være så enkelt det gjør jo alt litt mere spennende og mye mere stas når man får det til. Ble litt sent denne kvelden etter litt mat og en øl.

Fredag tok vi det litt rolig om morgenen, det ble egg og bacon laget og servert av Knut. Smaker godt som alltid når man er på tur. Kjørte deretter ned til Fokstumyra for å gå en runde. Så ikke så mye fugl men Blåstrupa er der og vi så en flokk med Elg på 9 dyr, mange okser. Midt på dagen, opplevelse. Det ble tatt noe flotte landskapsbilder av område. Kjørte oss en tur inn i et område vi ikke har vært i før, flott landskap. Spiste litt karbonader lunsj/ middag før vi kjørte opp til Fjellreven på dag to. Det begynte med at det var veldig stille, ingen ting å se. Så kom det en annen fotograf ned å pratet med oss, etter et par minutter dukket den opp. Den er flott men nesten tam, den er vant til folk/fotografer som gjerne skal ha noen bilder av den og den poserer villig. Morsomt likevel. Vi kjørte deretter ned til Fokstumyra igjen for å se etter Elg, vi så den samme flokken igjen. Gjorde et forsøk på å komme på bildehold men de var for langt unna, kom sent tilbake på hytta.

Her ser dere 7 stykker men der var 2 til i bakkant

Lørdag morgen tok vi en tur innom Fokstumyra før vi kjørte hjemover. Tok litt Blåstrypebilder og litt landskapsbilder igjen. Så kom Elg flokken igjen, litt nærmere denne gangen. Men for langt unna igjen til å få gode bilder, men opplevelsen var der atter engang. Ingen Moskus denne gangen, takker Dovre for en flott tur igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *