Samme dag som turen til Gravugle/ Borrowing Owl kjørte jeg innom et sted som jeg hadde fått vite at det skulle være Bald Eagle/ Hvithodehavørn på vei hjem. Disse opplysningen hadde jeg fått av en hyggelig mann som jeg kom i snakk med ute på Fort de Soto som også tok bilder av fugler der ute. Jeg sa jeg var fra Norge å var veldig interessert i å få tatt bilder av Bald Eagle, han fortalte at det det var et reir rett i nærheten av der han bodde. Det var et par som holdt til der nå og jeg koordinatene satt på Googlekartet. Dette var rett ved en hovedvei ved en kirke, jeg reiste innom der og hadde flaks. Den satt satt der utrolig og var utrolig flott.

En etterlengtet rovfugl på minnebrikken. Se bildene større her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *